OVER ONS


Achter LUPROJECTS staat een gedreven en ervaren team van vader en dochter, Ludo en Laura. Met meer dan 20 jaar praktische ervaring in het bouwen en renoveren vormt Ludo het perfecte duo met Laura. Zij heeft haar hart verloren aan de bouw en is intussen onmisbaar in het familiebedrijf. Samen hebben ze in hun carrière al veel bouwprojecten ter harte mogen nemen en gemerkt dat het voor de (ver)bouwer niet makkelijk is om alles zelf te regelen. Dat is natuurlijk normaal, want bouwen of renoveren doe je doorgaans niet elke dag. Behalve wij, want wij doen het namelijk wél elke dag.

Hoe stel je een realistisch budget op? Waar moet je aan denken bij het opvragen en vergelijken van offertes? Met welke betrouwbare aannemers ga je in zee? Hoe maak je een haalbare planning op en zorg je dat alle aannemers deze volgen? Dat is maar een fractie van de vele vragen die door je hoofd spoken waarop wij het beste antwoord hebben gebaseerd op onze jarenlange ervaring. Op deze manier vormen wij jouw primair en enig vast aanspreekpunt doorheen het hele bouwproces.

Kortom begrijpen we dus maar al te goed dat (ver)bouwen een hele hoop stress met zich kan meebrengen. Daarom is onze ambitie jou hiervan te ontlasten zodat jij met een gerust hart je woning kan bouwen of renoveren. 


Wij doen ons werk met volle passie en zullen steeds ervoor zorgen dat elke ruimte zowel stijlvol als praktisch ingericht wordt op basis van jouw wensen.
Ludo en Laura

Een aantal van onze vaste partners waarmee wij al jaren trots samenwerken