PROJECTCOÖRDINATIE


Aan LUPROJECTS kan je de coördinatie van de volledige afwerking van je woning toevertrouwen. Wij denken steeds met je mee en begeleiden je in jouw woonproject van A tot Z zodat je zorgeloos je woning kan bouwen of renoveren.

We focussen ons voornamelijk op de complete afwerking van nieuwbouwwoningen en totale renovaties. Dit kan gaan over een volledige verbouwing van een woning tot een renovatie van slechts één of meerdere ruimtes. Hiernaast kunnen ondernemingen ook bij ons terecht voor de totale afwerking van kantoorruimtes. 

Jouw idee in jouw hoofd zetten we zo perfect en praktisch mogelijk om in realiteit. Dit doen we door jou bij te staan in het nadenken over de ruimtelijke indeling van je woning en het kiezen van de juiste afwerkingsmaterialen. Zo kunnen we samen elke ruimte zo stijlvol en praktisch mogelijk inrichten, rekening houdend met je budget en interieurstijl. Kortom, samen zorgen we ervoor dat jouw interieur één mooi geheel vormt en volledig aan je wensen voldoet!

Om dit te realiseren, werken we al vele jaren samen met dezelfde lokale en betrouwbare partners. Wij stemmen alle werkzaamheden op elkaar af en volgen deze op om een correcte uitvoering te garanderen. Denk hier maar aan vloerisolatie, chapewerken, tegelwerken, elektriciteit, sanitair, ventilatie, verwarming, airco, pleister- en gyprocwerken, enzovoort. Hiernaast behoort ook de coördinatie van eventueel nodige ruwbouw- en afbraakwerken hiertoe.

Op deze manier heb je slechts één aanspreekpunt voor al je vragen en specifieke wensen, en dat is LUPROJECTS.

Onze troef: een persoonlijke aanpak

Tijdens de kennismaking zullen we voornamelijk luisteren naar al jouw specifieke wensen en dit bespreken om zo samen een correct budget te kunnen vastleggen. Hierna maken we een 3D-plan op om alle ruimtes in kaart te brengen en zodat jij je ze visueel kunt voorstellen. Vervolgens zullen wij de nodige offertes opvragen bij onze lokale partners en zorgen dat dit past binnen het afgesproken budget en timeframe.

Na goedkeuring van de offertes stellen we een haalbare planning op in samenspraak met alle partijen. Nadien maken we de uitvoeringsplannen op waarin de details van alle werkzaamheden opgenomen zijn. Hierin staan bijvoorbeeld alle aansluitingspunten van sanitair, verwarming, elektriciteit, e.d. om conflicten tussen de verschillende aspecten te voorkomen. Aan de hand van deze plannen verloopt de communicatie met de aannemers dan ook efficiënter en kunnen de werken beter opgevolgd worden door ons.

Uiteraard volgen we steeds de planning consequent op en controleren we nauwgezet de kwaliteit van de werken om kort op de bal te kunnen spelen en bij te sturen waar nodig.

Nadat alle werkzaamheden afgerond zijn en wij dit samen gecontroleerd hebben, is het tijd voor jou om te genieten van het prachtige resultaat!